Hygge

Hobbyrum

Der forefindes et hobbyrum, som man kan benytte, hvis man skal snedkerere, save, bore, skrue, lime eller male et eller andet. Rummet som ligger i kælderen Lyshøjgårdsvej 87 er indrettet med et par arbejdsborde og en skruebænk. Værktøj og andre materialer skal man selv medbringe. Nøglen til rummet kan lånes af varmemesteren i dennes kontortid.

Legeplads

På ejendommens legeplads forefindes der, udover den store sandkasse med diverse legeredskaber, et legehus, som af praktiske årsager er aflåst. Nøglen til cykelskur skal bruges for at åbne huset - husk at låse huset igen, når I går hjem. Ved kældernedgangen til nr. 85, er der et aflåst gårdtoilet.

Boldbane

Boldbanen, som er aflåst (cykelskursnøglen passer til døren), ligger foran Lyshøjgårdsvej 93 & 95. Boldbanen må benyttes i tidsrummet 0800 - 2100.

Grillpladsen

På bagsiden af blok C (Lyshøjgårdsvej 97 - 103) findes der en stor grill til de lune sommeraftner. Der er ingen restriktioner omkring benyttelse af grillen, men ryd op efter jer og sæt bordene på plads - hvis de er flyttet rundt på.